Raskid ugovora


 • Probio led s 1 postom
 • 2 odgovora
Pozdrav,

ukratko, bila sam korisnik Vip-a par godina. Bila sam nezadovoljna tarifom i odlucila sam prestati koristiti Vase usluge. Nazvala sam i pricala sa 4 razlicita operatera u roku tjedan dana. Mislila sam da je rijesen prekik veza i presla sam na Tele 2. Medjutim, dobivam racun iz vip-a kako moram platiti za mjesece u kojima UOPCE NISAM KORISTILA VIP BROJ NITI MOBITEL. Da stvar bude gora, operater mi je produljio ugovor bez moga pristanka. Receno je da mi je isti ugovor poslan na adresu i da sam se mogla zaliti u roku 14 dana, MEDJUTIM JA UGOVOR NIKAKAV NISAM DOBILA. Automatski su mi proudljili ugovor i sada mi ne dopustaju da se islljucim. Ja penale necu placati jer ja taj ugovor nisam htjela ! Jako je ruzno tako skupljati novce. Poslala sam zalbe, odgovori se cekaju po mjesec dana da sto vise imam za platiti ocito. Ja zelim prekid tog ugovora bez ikakvih drugih zahtjeva i placanja penala. Niti koristim Vip broj niti sam htjela produljenje ugovora. Ne zelim nikakva cekanja po godinu dana i na kraju placanja visokih svota. Taj ugovor je donesen bez moje afirmacije i zelim da se sto prije raskine.

Odgovora 6

Razina korisnika 3
A kako ste zatražili raskid konkretno?Samo preko telefona?
tea23 napisao:

Pozdrav,

ukratko, bila sam korisnik Vip-a par godina. Bila sam nezadovoljna tarifom i odlucila sam prestati koristiti Vase usluge. Nazvala sam i pricala sa 4 razlicita operatera u roku tjedan dana. Mislila sam da je rijesen prekik veza i presla sam na Tele 2. Medjutim, dobivam racun iz vip-a kako moram platiti za mjesece u kojima UOPCE NISAM KORISTILA VIP BROJ NITI MOBITEL. Da stvar bude gora, operater mi je produljio ugovor bez moga pristanka. Receno je da mi je isti ugovor poslan na adresu i da sam se mogla zaliti u roku 14 dana, MEDJUTIM JA UGOVOR NIKAKAV NISAM DOBILA. Automatski su mi proudljili ugovor i sada mi ne dopustaju da se islljucim. Ja penale necu placati jer ja taj ugovor nisam htjela ! Jako je ruzno tako skupljati novce. Poslala sam zalbe, odgovori se cekaju po mjesec dana da sto vise imam za platiti ocito. Ja zelim prekid tog ugovora bez ikakvih drugih zahtjeva i placanja penala. Niti koristim Vip broj niti sam htjela produljenje ugovora. Ne zelim nikakva cekanja po godinu dana i na kraju placanja visokih svota. Taj ugovor je donesen bez moje afirmacije i zelim da se sto prije raskine.Pozdrav tea23. Produljenje ugovora nikako ne ide automatizmom, bez pristanka korisnika. Također, zahtjev za raskid pretplatničkog odnosa, da bi bio pravovaljan, obavezno treba biti upućen u pisanom obliku. Čini mi se da je u tvom slučaju došlo do niza nesporazuma :/ Ukoliko si poslala pisani prigovor, odgovor će ti svakako biti poslan unutar zakonskog roka koji ne smije biti dulji od 15 dana.
Postovani,
prigovor je poslan u Vip ducanu s jednom gospodjom koja tamo radi i poslala je direktno gdje treba. Odgovor je stigao, ali naravno, nije zadovoljen s moje strane. Sad sam poslala novi i cekam.
Razgovore sam uvijek vodila preko telefona i to rqzdoblje sam se stalno cula s operaterima.. da mi nije dosla opomena ne bih ni znala da je moj broj jos uvijek aktivan kod Vas i da imam ugovor.
Nikakav ugovor nisam dobila na kucnu adresu, kako je receno.
Ok, samo je bitno da je prigovor vlastoručno potpisan i sa navedenim podacima o liniji, kako bi bio pravovaljan. Nadam se da će kolege pronaći zadovoljavajuće rješenje :)
Kada je Vip pred 18 god. počeo sa radom,odmah sam uzeo nekoliko pretplata.Do 2014. godine imao sam u obitelji oko 20 pretplata,a onda su se promijenili "uvjeti poslovanja".Sve pretpate sam ugasio i ostavio samo jednu S+.Za 85 kn mj. imam Vip Now,12 mj.To mi se čini jedino isplativa usluga jer preko Cromcasta 2 na velikom ekranu gledam Sk1,3,gdje god hoću.

Odgovori

  • :D
  • :?
  • :cool:
  • :S
  • :(
  • :@
  • :$
  • :8
  • :)
  • :P
  • ;)
  Radi boljeg korisničkog iskustva, Vipnet koristi kolačiće (eng. "cookies"). Klikom na "X" prihvaćate korištenje kolačića. Više o kolačićima