Vip tarife na bonove


Vip je od danas uveo nove tarife za bonaše. I to bez uspostave poziva.
Više o novim tarifama:

http://mob.hr/uz-nove-prepaid-tarife-vipnet-uveo-i-povoljne-snack-opcije/

http://www.vipnet.hr/tarife-na-bonove

Odgovora 11

Super za nove tarife. Sviđa mi se novi vizualni identitet weba, međutim...
...na primjer: o tarifi Snap sam saznao da za 45 kuna dobijem 2000MB podatkovnog prometa i da "što ne potrošim, prenosim" (?) bilo kakvim kloikom na bilo koji sadržaj vezan uz tu tarifu mi se isključivo nudi aktivacija iste.
Mene (a pretpostavljam i ostale korisnike) bi prije uključenja ipak zanimalo idu li uz to i neke minute, što se to točno prenosi, naplaćuje li se uspostava poziva i možda neke druge pojedinosti.
Razina korisnika 2
daniel napisao:

Super za nove tarife. Sviđa mi se novi vizualni identitet weba, međutim...
...na primjer: o tarifi Snap sam saznao da za 45 kuna dobijem 2000MB podatkovnog prometa i da "što ne potrošim, prenosim" (?) bilo kakvim kloikom na bilo koji sadržaj vezan uz tu tarifu mi se isključivo nudi aktivacija iste.
Mene (a pretpostavljam i ostale korisnike) bi prije uključenja ipak zanimalo idu li uz to i neke minute, što se to točno prenosi, naplaćuje li se uspostava poziva i možda neke druge pojedinosti.Bok Daniele!

Evo da ti malo razjasnim ponudu :)

Tarifa Za Ziv je namijenjena korisnicima kojima nije potreban internet, no i oni mogu tarifu kombinirati s dodatnim opcijama koje uključuje Mb (npr. 1 GB za 10 kn).

Tarifa Za Snap je namijenjena onima koji se isključivo koriste internetom, jer ne sadrži minute/sms-ove, a dodatnim opcijama si mogu dokupiti minute/sms-ove.

Tarife Za Chill i Za Zen kombiniraju sve jedinice, namijenjene onima koji komuniciraju i pozivom/sms-om i internetom, a sadrže različite kombinacije jedinica.

Jedinice unutar tarifa se prenose ako se tarifa produlji, u protivnom se gube :/

Na našem Webu je navedeno što pojedina tarifa sadrži a uz svaku ti je omogućena aktivacija dodatnog 'snacka' (opcije). To doslovno znači da si sam možeš složiti sadržaj kako ti odgovara pod uvjetom da aktiviraš neku od tarifa i podebljaš je snackom ;)

Na svim tarifama je moguće dijeljenje MB s drugim Vipme korisnicima
OK, točno me to zanimalo, hvala!
Bok!
Zanima me u slučaju da odaberem novu tarifu (ZA SNAP), prenose li se samo Mb iz tarife u idući mjesec, ili u slučaju da njih potrošim, a kupim SNACK i njega NE potrošim, prenose li mi se ti Mb u idući mjesec?
Hvala
Razina korisnika 4
@iivanaa

Uvjeti korištenja opcija
Pozdrav. S moje strane niti jedan paket mi se ne sviza pogotovo ovi chill i zen. Naime zakon tarifa mi je bila idealna za 50 kuna ,no sad placam 75 kuna i s tim da mi g4 niti mi se pojavljuje. U biti ste bez problema nabili cjenu.
Razina korisnika 2
Srletron napisao:

Pozdrav. S moje strane niti jedan paket mi se ne sviza pogotovo ovi chill i zen. Naime zakon tarifa mi je bila idealna za 50 kuna ,no sad placam 75 kuna i s tim da mi g4 niti mi se pojavljuje. U biti ste bez problema nabili cjenu.Ali u novim tarifama postoji jedna velika razlika a to je da ne plaćaš uspostavu poziva. Platiš tarifu i bezbrižno je koristiš 30 dana :D
S datumom 25.08.2017. mijenja se cijena mjesečne naknade Vipme Zakon! Tarife na 60kn i mijenja se uključeni podatkovni promet na 3000MB.
Koliko sam svatio,a i trazio po vipoom portalima ,da vise nema zakon tarife. Uato sam ma chill tarifu.
Razina korisnika 4
Bedž +2
18.7. je bilo zadnje za aktivaciju. Više se ne može aktivirati ako već nije i ako se ne produži automatski.
ok živjeli

Odgovori

  • :D
  • :?
  • :cool:
  • :S
  • :(
  • :@
  • :$
  • :8
  • :)
  • :P
  • ;)
  Radi boljeg korisničkog iskustva, Vipnet koristi kolačiće (eng. "cookies"). Klikom na "X" prihvaćate korištenje kolačića. Više o kolačićima